Förebygg takskador med takbehandling

Vi är proffs på tak! Takmetoder erbjuder flera olika behandlingar för tak för att förebygga skador och höja värdet på fastigheten. Behandlingen innebär att ditt tak tvättas och behandlas med ett ytskikt som skyddar taket och ger färg. Takbehandling benämns ofta med takmålning i folkmun, men inom vår bransch är det korrekta begreppet just takbehandling.

Takbehandling med ClimateCooler

ClimateCooler är inte bara ett vapen mot den globala uppvärmningen. ClimateCooler garanterar också längre livslängd för taket samt bättre energihushållning. Detta reducerar dina kostnader för att kyla byggnaden samt även bättre inomhusklimat vid lägre temperaturer.

Läs mer om takbehandling med ClimateCooler

Takbehandling ISONIT
(Målning av tak)

Läs mer om takbehandling med ISONIT

Under åren som går så slits pannans ytskikt och taket blir färglöst och fult. Det blir mossa och alger på takpannan och annan nersurning från väder och vind. När processen väl är igång slits taket bara fortare och fortare. Låt inte detta ske, med taktvätt och behandling får du en ny slityta med ny färg innan du blir tvungen att byta tak. Denna metod av behandling är ca 70 % billigare än att byta hela taket.

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning

Ch Takmetoder AB
Smedjegatan 3 C
463 31 Lilla Edet

Orgnr: 5569523474