Vi erbjuder en kostnadseffektiv helhetslösning för tak, fasader och marksten

CH Takmetoder AB  är ett företag som är specialiserade på takarbeten som takbehandling och taktvätt. Sedan 2006 arbetar vi med takbehandling, takrengöring, takvård, taktvätt, och takomläggning för privatpersoner, kommuner och bostadsrättföreningar i Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg, Göteborg och övriga delar av Sverige. Vi utför även rengöring och målning av marksten och fasader samt klottersanering.

Vi är ett litet företag med fyra anställda vilket är en stor fördel för dig som kund då vi genom personlig service och kommunikation alltid sätter dig i centrum på ett helt annat sätt än de stora företagen. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att alltid göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd. Vill du veta mer om oss, hör gärna av dig!

Vi arbetar för att förbättra miljön och har ett tätt samarbete med ISO PAINT NORDIC för att kunna hålla oss längst fram när det gäller klimatsmarta ideèr. Isopaint har 40 års erfarenhet och levererar dom bästa produkterna på marknaden.

Vi finns där för er!

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning

Ch Takmetoder AB
Smedjegatan 3 C
463 31 Lilla Edet

Orgnr: 5569523474