Vi gör gamla tak som nya. Hur då? Jo, genom att noggrant tvätta och behandla ett gammalt och slitet tak kan man faktiskt få en ny slityta på pannan och ett fint tak igen. Vi har många års erfarenhet i takbranschen och började erbjuda vår miljövänliga takbehandling i Stenungsund, på Tjörn och Orust redan 2006. Sedan dess har vi utökat vårt upptagningsområde och på den här sidan kan du se exempel på jobb vi utfört kring Stenungsund, Orust och Tjörn.

Med våra behandlingar får du inte bara ett snyggt tak. Du får också ett härdat tak som har en positiv effekt på ditt hushålls energiförbrukning, samt att du sparar upp emot 70%  på att låta oss behandla ditt tak istället för att byta det. Självklart finns vi även till hands den dagen du behöver byta taket.

Offert på takbehandlingar kring Stenungsund, Tjörn & Orust

Vill du veta mer om takbehandling eller taktvätt i Stenungsund, eller be om offert? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring Christian Hamrebö 0520-58 00 58 alla dagar i veckan. Självklart kan du använda ROT-avdraget på arbetskostnaden.

Välkommen att kontakta oss för takbyte, taktvätt och takbehandling i Stenungsund!

Fördelar med våra tjänster:

  • Gratis besiktning
  • Du sparar minst 70% genom att inte behöva byta tak
  • Du får ett hållbart tak med upp till 10 års garanti
  • Skonsamt mot miljön
  • Vi är enkla att ha att göra med
  • Allt arbete utförs av välutbildad och rutinerad personal

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning

Ch Takmetoder AB
Smedjegatan 3 C
463 31 Lilla Edet

Orgnr: 5569523474