Måla takpannor och betongpannor i Stenungsund

Vi kan måla dina betongpannor och takpannor i  Stenungsund, Tjörn & Orust

ISONIT Takbehandling är ett bra sätt att öka värdet på din fastighet och minska framtida underhållskostnader. Dina takpannor och betongpannor i Stenungsund får en behandling som gör att de ser ut som nya!

Under åren som går så slits pannans ytskikt och taket blir färglöst och fult. Det blir mossa och alger på takpannan och annan nersurning från väder och vind. När processen väl är igång slits taket bara fortare och fortare. Låt inte detta ske, med ISONIT takbehandling i Stenungsund får du en ny slityta med ny färg innan du blir tvungen att byta tak. Denna metod av takbehandling där vi kan måla dina takpannor och betongpannor i Stenungsund är ca 70 % billigare än att byta hela taket. Våra material kommer från Iso Paint Nordic som är marknadsledare och har 40 års erfarenhet inom takbeläggningar.

Vid de tillfällen taket är i för dåligt skick för en takbehandling erbjuder vi omläggning av taket. Sedan 2006 arbetar vi med takbehandling (målning av takpannor), takrengöring, taktvätt, takvård, behandling av marksten och takomläggning för privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar i Stenungsund.

Beställ kostnadsfri besiktning
Ring Christian på 0520-58 00 58

Kostnadsfri besiktning för ISONIT takbehandling i Stenungsund, Tjörn & Orust

  • Vi kontrollerar takpannornas skick och underlaget under pannorna.
  • Vi mäter takytan i kvm.
  • Vi gör en offert som skickas via email eller post.
  • Ska rotavdrag användas så är det uträknat och specificerat på offerten.
  • Efter ert godkännande av offerten blir ni kontaktad för en preliminär tid då arbetet kan påbörjas.

Så går det till när vi målar takpannor/betongpannor i Stenungsund, Tjörn & Orust

  • Taktvätt: Vi gör grundligt rent pannorna och tar bort ev. mossa på taket, trasiga pannor byts ut och rännor mm görs rent.
  • Försegling: Försegling av taket som dödar alla ev sporer som kan finnas djupt nere i pannorna, detta för att ingenting ska kunna växa underifrån och för att kunna ge längsta garanti när vi målar takpannorna.
  • Takbehandling: Vi påför med sprutmetod en färgad akrylmassa som tätar och fyller porerna i pannan. Taket får en slitstark och vattenavvisande yta som håller i många år framöver.

Säkerhet för Takbehandling i Stenungsund, Tjörn & Orust

Takbehandling i Stenungsund ska utföras av kompetent och välutbildad personal. Takbehandling ställer stora krav på personalen. Höga höjder, lutande tak, vindförhållanden och hala underlag är en del av vardagen. Säkerheten är mycket viktigt när man utför en Takbehandling. Ibland behövs det en kontrollant på gatan nedanför, speciellt vid Takbehandling i stadsmiljö och flerbostadshus som Stenungsund är.

Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets regler för arbeten på höga höjder. Vi använder alltid sele med säkerhetslina. Innan vi startar arbetet gör vi en säkerhetsgenomgång för varje objekt, ibland krävs det att man använder skylift eller ställning.

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning

Ch Takmetoder AB
Smedjegatan 3 C
463 31 Lilla Edet

Orgnr: 5569523474