Vi tar bort mossa på taket i Göteborg

Takvård säkerställer att man inte får man mossa på taket. Det är bara en tidsfråga innan mossa på taket orsakar frostsprickor, vattengenomslag och fuktskador på underlaget. Utan takvård kommer du att få byta taket i förtid helt i onödan!

Sedan 2006 arbetar vi med takbehandling, takrengöring, taktvätt, fasadtvätt, takvård, mossa på tak, behandling av marksten och takomläggning för privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar i Lilla Edet, Trollhättan, Göteborg, Uddevalla, Ale, Stenungsund, Tjörn, Orust, Vänersborg, Halmstad och övriga delar av Sverige.

Mossa orsakar skador på taket

Utan takvård blir det bara mer och mer problem med mossa på våra tak. Påväxten har ökat avsevärt dom senaste åren, med fukt och vattenskador som följd. Försäkringen täcker aldrig denna typ av skador. Det är tyvärr många fastighetsägare som inte tänker på att ta hand om sitt tak och förebygga skador genom simpla åtgärder som att ta bort mossa från taket.

Kostnadsfri besiktning:

  • Vi börjar alltid med en kostnadsfri besiktning av taket innan takvård.
  • Vi kontrollerar pannornas skick och underlaget under pannorna
  • Vi mäter takytan i kvm.
  • Vi gör en offert som skickas via email eller post.
  • Ska rotavdrag användas så är det uträknat och specificerat på offerten.
  • Efter ert godkännande av offerten blir ni kontaktade för en preliminär tid då arbetet kan påbörjas.

Mossa på taket

Mossa på taket håller kvar fukten i pannorna som speciellt under vintertid leder till frostsprängningar och läckage. Takvård säkerställer problemet innan det är för sent.

Takvård är ett sätt att förhindra att du ska få dom här problemen. Ingen vill väl vara efterklok och inse att man hade kunnat sparat hundratusentals kronor? Ta hand om ert tak med takvård så behöver ni inte oroa er.

Vi tar hand om ert tak med takvård, och ni slipper mossa på taket och annan påväxt som leder till kostsamma reparationer.

Takmetoder

Vi har olika typer av takmetoder. Vad som passar ditt tak bäst avgörs i samband med att vi kommer ut och gör en kostnadsfri besiktning av ditt tak, samtidigt får du information om takvård och våra olika typer av takbehandlingar. Vi diskuterar och du som kund kan välja det alternativ som du tycker känns bäst just för dig.

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning

Ch Takmetoder AB
Smedjegatan 3 C
463 31 Lilla Edet

Orgnr: 5569523474