takbeh

Takbehandling

Förebygg takskador med takbehandling

Vi är proffs på tak! Takmetoder erbjuder flera olika takbehandlingar för att förebygga skador på ditt tak och höja värdet på fastigheten. En takbehandling innbär att ditt tak tvättas och behandlas med ett ytskikt som skyddar taket och ger färg. Takbehandling benämns ofta med takmålning i folkmun, men inom vår bransch är det korrekta begreppet takbehandling.

Takbehandling med ClimateCooler

Takbehandling med ClimateCooler är inte bara ett vapen mot den globala uppvärmningen. ClimateCooler garanterar också längre livslängd för taket samt bättre energihushållning. Detta reducerar dina kostnader för att kyla byggnaden samt även bättre inomhusklimat vid lägre temperaturer.

Läs mer om takbehandling med ClimateCooler

Takbehandling ISONIT

Under åren som går så slits pannans ytskikt och taket blir färglöst och fult. Det blir mossa och alger på takpannan och annan nersurning från väder och vind. När processen väl är igång slits taket bara fortare och fortare. Låt inte detta ske, med taktvätt och takbehandling får du en ny slityta med ny färg innan du blir tvungen att byta tak. Denna metod av takbehandling är ca 70 % billigare än att byta hela taket.

Läs mer om takbehandling-ISONIT

Beställ kostnadsfri besiktning
Ring Christian på 070-448 79 59

profile

Låt oss ringa dig för kostnadsfri besiktning